Hur fungerar det?

Som säljare via Happy Bum får du ett säljnummer när du kontaktar oss. Det är med hjälp av detta säljnummer som vi parar ihop rätt produkt med rätt säljare så pengarna går till rätt person.

När vi tar emot produkterna genomgår alla en djuprengöring och tvätt på 90 grader. På Happy Bum vill vi vara snälla mot naturen så därför kommer vi göra vår djuprengöring med perkarbonat inför försäljning. I enstaka fall kan även Vanish användas som ett sista försök att rengöra/få bort fläckar, men då kommer detta stå i skickbeskrivningen! Efter djuprengöring och tvätt kommer vi avgöra vilket skick varan är i. Se gärna rubriken "Skickbeskrivning" för att läsa om hur vi bedömer skicket.

Det finns två olika sätt du kan sälja dina tygblöjor och tillbehör via Happy Bum.

Alternativ 1: Du står själv för frakten att skicka till oss eller kommer hit och lämnar in. När produkten är såld får du som säljare 60% av vinsten. Detta utbetalas via Swish eller till bankkonto.

Alternativ 2: Vi står för frakten till oss eller hämtar upp varorna (inom Stockholmsområdet). När produkten är såld får du som säljare 40% av vinsten. Detta utbetalas via Swish eller till bankkonto.

Kontakta oss om du vill sälja via Happy Bum!