NÄSTA DATUM FÖR SKICK:

Hur fungerar det?

Som säljare via Happy Bum får du ett säljnummer när du kontaktar oss. Det är med hjälp av detta säljnummer som rätt produkt paras ihop med rätt säljare så pengarna går till rätt person.

Skicka till eller lämna produkterna på Ängsgatan 2 i Sandviken där Happy Bum har sin lokal.

När produkterna kommit hit genomgår alla en djuprengöring och tvätt på 60 grader. Happy Bum vill vara snäll mot naturen så därför kommer djuprengöringen ske med natriumperkarbonat inför försäljning. Fläckar bleks i solen. I enstaka fall kan vegansk citrontvål användas som ett sista försök att rengöra/få bort fläckar, men då kommer detta stå i skickbeskrivningen! Efter djuprengöring och tvätt avgörs vilket skick varan är i. Se gärna rubriken "Skickbeskrivning" för att läsa om hur skicket bedöms. 

Nu läggs alla produkter upp i en specifikation med märke, storlek, skick osv. Där skrivs även prisförslag som sedan skickas till dig som säljare. Nu kan du ändra, lägga till eller ta bort information. Det är du som säljare som bestämmer pris. När du är nöjd läggs produkterna upp i shoppen.

När produkten är såld får du som säljare 50% av vinsten. Detta utbetalas till ditt bankkonto vid tillfälle. Så vida dina produkter inte sålt slut. Om det är fallet betalas din förtjänst ut omgående. 

25% är moms och 25 % går till Happy Bum.

Skulle dina varor inte bli sålda kan vi diskutera REA eller paketlösningar tex. Eller så vill du kanske ha tillbaka dem, då betalar du porto och emballage för det.

Kontakta Happy Bum via mail, [email protected] om du är intresserad av att sälja något. Då kommer en mer detaljerad beskrivning skickas till dig!


Mvh

Maria